Közösségfejlesztés Dóc, Ópusztaszer, Sándorfalva és Szatymaz összefogásával

A projektről

  • PDF

Projekt címe: „Közösségfejlesztés Dóc, Ópusztaszer, Sándorfalva és Szatymaz összefogásával”

Pályázati kódja: TOP-5.3.1-16-CS1-2017-00008

Projekt rövid leírása: Projektünk négy szomszédos település, Dóc, Ópusztaszer, Sándorfalva és Szatymaz, önkormányzatai által létrehozott konzorciumban valósult meg. Célja a közösségi kohézió, a közösségi szerepvállalás erősítése, a mikrotérség partneri kapcsolatainak elmélyítése, lokálpatriotizmus és a helyi identitás erősítése közösségépítő folyamatokkal, programokkal és civil szervezetek bevonásával. További célunk az összefogás elősegítése, a közösség tevékenységeinek történeti feltárása és közzététele, a négy településen élők életminőségének javítása, népességmegtartás.

A megvalósítás során a közösségfejlesztési folyamatok kezdeményezése és megvalósítása és a felmérések eredményeképpen meghatározott tevékenységeket végeztük el. A közösségi felmérés eredményeként a településeken elkészült a cselekvési terv, amely tükrözi a lakosok véleményét.

A projekt további szakaszában a közösségek részvételével a település közösségi tevékenységének történeti feltárását, és elérhetővé tételét hajtjuk végre, valamint közösségi akciókat, eseményeket, programokat tervezünk, a felmérések alapján kialakított cselekvési terv alapján.

Rendezvény naptár letölthető itt.

Cselekvési terv letölthető itt.letölthető itt.

Elérhetőségek

Dóc Község Önkormányzat

Cím: 6766 Dóc Alkotmány u. 17.

Tel./Fax: (62) 270-231,

Email: onkormanyzat.doc@gmail.com

Dóci Ügyfélszolgálati Iroda

Ügyfélfogadás
Hétfő 8-12
Kedd 8-12
Szerda 13-17
Csütörtök 8-12
Péntek Nincs