Dóc Községért Egyesület

  • PDF

Felemás hétvégét zártak csapataink a labdarugó bajnokságokban

 

Női megyei ll. osztály 2017.szeptember 23. Móravárosi Kinizsi- Dóc K.E. bajnoki labdarúgó mérkőzés!

A hölgyeket a Móravárosi Kinizsi csapata látta vendégül. A most alakult Kinizsi csapata jól tartotta magát az első félidőben, de a második félidő elején megszületett a Dóc K.E. vezető gólja, csapatunk legfiatalabb tagja Faragó Viktória szerezte. A mérkőzés további részében egyre jobban kijött a két csapata közötti különbség, ez meg mutatkozott egy újabb gólban. A mérkőzés utolsó 10 percében Buknicz Inez állította be a 2-0 ás végeredményt. Összeségében jó meccset játszott csapatunk, két mérkőzést követően 4 pontot szerezve a 4. helyet foglalja el a tabellán.

 

Férfi megyei lll. osztály Homokháti csoport 2017. szeptember 24. Mórahalom ll- Dóc K.E. bajnoki labdarúgó mérkőzés!

Férfi csapatunk mérkőzése már korán sem bizonyult könnyű mérkőzésnek, ugyanis a bajnoki címre hajtó a bajnokság előtt jól megerősített Mórahalommal találkozott a 6. fordulóban. Erre a megerősített csapatra még az NB/lll ban szereplő Mórahalomból is játszottak át játékosok.

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, majd idővel kijött a két csapat közötti különbség ami a gólokban jött ki. Az első félidő vége előtt nem sokkal kapusunkat Maszlag Istvánt, egy rossz ütemű kijövetelt követően a játékvezető egyből kiállított, ekkor megfogyatkoztunk 10 emberrel folytattuk. 

Nagyon nehéz volt a Dócnak innentől a mérkőzés, ez a végére nagy különbségű hazai győzelemben mutatkozott meg. A hazaiak 12-2 re veték a Dóc K.E. csapatát, a Mórahalom a győzelemnek köszönhetően a 2. helyre lépett előre, megelőzve az egy helyet rontott Dócot.