Friss hírek

2019. Választás- A Helyi Választási Bizottság Döntései

  • PDF

Önkormányzati választás

  • PDF

Tájékoztatás a 2019. évi önkormányzati választásról:

 

E-Papír szolgáltatás https://epapir.gov.hu/

  • PDF

 

A nyomtatványok letöltésének és kitöltésének folyamata a következő:

Kérjük első lépésként töltse le ÁNYK–t (Általános Nyomtatványkitöltőt Alkalmazás)!

Ezután válassza ki az ügytípushoz használandó elektronikus nyomtatványt! A kiválasztott nyomtatványt le kell mentenie a számítógépre, majd az ÁNYK program segítségével megnyitva kitölteni (a kitöltési útmutató segítségével).

A kitöltött űrlapokat az Ügyfélkapuba történő bejelentkezést követően az Általános dokumentumfeltöltő alkalmazás oldalán töltheti fel.

     ugyfelkapu

 kozig hivatal
 
 
Az e-papír szolgáltatás igénybevételének lehetősége

Az elektronikus ügyintézés azon beadványok esetében is lehetővé vált, melyek eddig csak papír alapon voltak benyújthatóak. Az e-Papír hitelesített üzenetküldő alkalmazás segítségével az ügyfélkapuval vagy cégkapuval rendelkező állampolgárok, illetve gazdálkodó szervezetek könnyen kapcsolatba léphetnek az önkormányzat számos szervezeti egységével.

Jogszabályi háttér:

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (Eüsztv.) szerint elektronikus ügyintézésre kötelezett ügyfelek az Általános célú elektronikus kérelem űrlap (e-Papír) szolgáltatást kötelesek igénybe venni. Az e-Papír szolgáltatás célja, hogy azokban az eljárásokban vagy egyszerű ügyekben is legyen lehetősége az ügyfélnek beadványát elektronikus úton továbbítani a hatóság felé, amelyeket gyakoriságuk vagy egyéb ok miatt nem indokolt szakrendszerrel támogatni.

Az e-Papírról:

Az e-Papír egy díjmentes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton köti össze az ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel. A felületről csak abban az esetben lehet levelet küldeni, ha az intézmény csatlakozott az e-Papír szolgáltatáshoz, illetve a felhasználó rendelkezik Ügyfélkapuval. (Az ügyfélkapu regisztráció a https://ugyfelkapu.gov.hu linken tehető meg.)

Az e-Papír felület a https://epapir.gov.hu/ oldalon érhető el.

 
A rendszer használata:

Az ügyindításhoz a Bejelentkezés gombra történő kattintást követően a megjelenő KAÜ-felületen az ügyfélkapus felhasználónevet és jelszót kell megadni. A megjelenő e-Papír oldalon különböző témák és ügytípusok közül lehet választani. A felületen a címzett részen a Dóci Községi Önkormányzatot választva az önkormányzatunkhoz rendelt ügytípusok listázhatóvá válnak, így könnyen a megfelelő szervezeti egységhez kerül beadványa. A levélhez max. 24 MB méretű dokumentum is csatolható, amely az Azonosításra Visszavezetett Dokumentumhitelesítés (AVDH) szolgáltatással hitelesíthető.

 

alt

Elektronikus űrlapok:

alt

 

E-Papír szolgáltatás

  • PDF

Tisztelt Lakosság!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy településünkön is elérhető az e-papír szolgáltatás amit honlapunkon, az alábbi linkre kattintva tudnak elérni:

https://epapir.gov.hu/

alt

 

Elektronikus űrlapok:

 

alt

Településképi Arculati Kézikönyv

  • PDF

Dóc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény 12. § (2) bekezdés a) - h) pontjaiban kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendeletben biztosított véleményezési jogkörében eljáró illetékes Csongrád Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Szegedi Iroda, a Szegedi Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság, Honvédelmi Minisztérium valamint a partnerségi egyeztetés szabályai szerint bevont partnerek véleményének kikérésével a következőket rendeli el:

Bővebb tájékoztatás az alábbi letölthető dokumentumon: 

Településképi Arculati Kézikönyv letöltése

Elérhetőségek

Dóc Község Önkormányzat

Cím: 6766 Dóc Alkotmány u. 17.

 

Tel.: 0662/570-005 

       0662/570-006

E-mail: onkormanyzat@dockozseg.hu

Dóci Ügyfélszolgálati Iroda

Ügyfélfogadás
Hétfő 8-12
Kedd 8-12
Szerda 13-17
Csütörtök 8-12
Péntek Nincs

 

Telefonszám: 62/570-005

                      62/570-006