Friss hírek

Tájékoztató rendezvények elmaradásáról, elhalasztásáról

  • PDF

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

  • PDF

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

https://e-onkormanyzat.gov.hu

Kivonat a Helyi Választási Bizottság 2020. március 04-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből

  • PDF

Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzőjének tájékoztatója a helyi adó alanyai részére

  • PDF

Sándorfalva Városi Önkormányzat Jegyzőjének tájékoztatója a helyi adó alanyai részére

MEGHÍVÓ ❗️ Tisztelt lakosság „Alapellátási Prevenciós Többletszolgáltatások Sándorfalva, Szatymaz, Dóc Településeken” című EFOP-1.8.2-17-2017-00046 kódszámú pályázat keretében a következő programok valósulnak meg:

  • PDF

MEGHÍVÓ 

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t50/1/16/2757.png");">❗️

Tisztelt lakosság „Alapellátási Prevenciós Többletszolgáltatások Sándorfalva, Szatymaz, Dóc Településeken” című EFOP-1.8.2-17-2017-00046 kódszámú pályázat keretében a következő programok valósulnak meg: